HET PORTRET SPREEKT ZOEKT EEN NIEUW BESTUURSLID

 

De stichting ‘Het Portret Spreekt’ produceert theatervoorstellingen waarbij de (vaderlandse) historie centraal staat. Sinds de oprichting van de stichting, ruim tien jaar geleden, is een bonte stoet aan historische personages tot leven gewekt en met veel succes ten tonele gevoerd. De gastschrijvers en de acteurs die door de stichting worden aangezocht, staan steeds samen garant voor levendig theater met een historische basis, zonder de stoffigheid die daar vaak bij op de loer ligt. In de voorstellingen staan persoonlijke verhalen centraal, waardoor de personages tot leven komen en een hedendaagse stem krijgen. 

Het bestuur van Het Portret Spreekt bestaat uit (minimaal) drie leden. Door het terugtreden van een der bestuursleden is de functie van secretaris vrijgekomen en daarom roepen we kandidaten op

voor de functie van 

SECRETARIS VAN HET BESTUUR

 

Naast het bijhouden van inkomende en uitgaande stukken, is de secretaris bezig met het in goede banen leiden van het productieproces van de voorstellingen. In nauw overleg met de productiemedewerkster van HPS is de secretaris verantwoordelijk voor de administratieve en organisatorische kant van de voorstellingen, ook met betrekking tot de subsidie-aanvragen. 

Het bestuur van HPS vergadert maandelijks.

 

De nieuwe secretaris van het bestuur van HPS vindt het aantrekkelijk om mee te helpen om mooie voorstellingen tot stand te brengen, van schrijftafel tot uitvoering. Daarvoor is kennis van en liefst ervaring met sociale media en gevoel voor publiciteit van groot belang. Wij zoeken een energieke persoonlijkheid die zich betrokken weet bij het maken van theater en bij alle mensen die daar een rol in hebben. 

 

Reacties op deze vacature zien we graag tegemoet op info@hetportretspreekt.nl

Bellen kan natuurlijk ook: (06) 30629367.